Sunday, June 21, 2009

Nostalgia Zaman Kanak-Kanak...

Nostalgia ke..?? mungkin memori zaman kanak- kanak pun boleh jadi jugak...

bukan ada pape yang best pun...Pasal WWE skrg, kalau dulu WWF kn.. Budak-budak sekolah 11 tahun dulu orang kata tak macho, tak ikut trend la kan kalau tak tengok benda-benda macam ni..kalu korang ingat lagi nama2 mcm The Rock, Stone Cold, Mankind, Road Dogg, Xpac & byk lagi la...watak2 ni nenek aku pn kenal tau..Asal duk je dpn tv, start muzik intro ngan dentuman mercun kat arena wrestling tu mmg sume tergamam dah..masing2 diam, padahal zaman tu aku sendiri pun tak faham ape pengulas tu cakap..B.I pun nasib baik lulus je..

Aku & sume org pun tahu yang wrestling, gusti or benda2 mcm ni tipu je, lakonan semata-mata...tapi tak tahulah kan, pada masa tu ada nama2 besar @ best giler mcm The Rock, Goldberg, Stone Cold & Brock Lesnar. Kira best la kan ngn style diorang..tapi skrg stakat nak tengok Randy Orton, Shelton Benjamin, Cody Rhodes kita akan anggap buang masa je...baikla tgk berita kat Bernama TV ataupun tgk Dirty Sexy Money je...(baru blaja2 tgk)

Kalau zaman dulu jugak kite leh tgk banyak stunt2 bodoh @ dasyat mamat tu lompat sana sini ngn tangga, manusia test mana keras badan diorang ngn meja & match yang leh guna alat mengarut mcm tukul besi dsb..
Skrg ramai orang kira dah 'putus angin' nak tgk sbb byk sgt yang duk membebel je..wat drama la, wrestling pun ada scene2 kiss & bcinta...Ishhhhh...mengarut..!!

Team Extreme - Jeff & Matt Hardy







Scotty 2 Hotty, Rikishi & Grand Masta Sexy

The Dudley Boyz


Brothers Of Destruction


The Flying Headbutt by Benoit...

Pape pun, 1 je pesanan WWE dari dulu.."PLEASE DON'T TRY THIS AT HOME..

3 Kata-Kata Hikmat:

Ansaree on June 21, 2009 at 8:57 PM said...

ehem.. don't try at home.. kat jeram boley ke encek? hish.. bad example..

p/s: eh.. jeff & matt!

MeGat on June 21, 2009 at 11:25 PM said...

Yupp...tempat lain ok je..
Jeram tu digalakkan...slamat...

Ansaree on June 22, 2009 at 2:11 AM said...

ehem.. ehem.. sape yang sakit dada semalam ek.. rasenye lepas encek tu lompat.. kan?kan?