Sunday, October 24, 2010

Bukit Jalil, Kami Datang


Ditengah malam ni, ada plak mood nak edit gambar walau hasilnya macam wat ngn kaki. Tak pe lah kan, menghidupkan mood final, bukan final exam tapi final Piala Malaysia 2010 yang bakal sekali lagi menemukan juara bertahan Negeri Sembilan dan Naib juara tahun lalu, Kelantan negeri kesayangan. Diharap semua pemain berada dalam keadaan terbaik dan mampu menebus kekecewaan tahun lalu. Dapat membuktikan yang Kelantan mampu dan berhak bergelar juara tanpa kehadiran ketua jurulatih B.Sathianathan "Abe Ya" di bangku simpanan.
Walau apa pun, terima kasih buat jurulatih yang mampu membawa Kelantan ke tahap ini.
InsyaAllah kalau tiada sebarang halangan atau keuzuran sampailah kot aku dengan kawan-kawan di UPM ni ke sana.

p/s : berhajat juga mahu pulang ke Salor selepas perlawanan...jom ikot.


Sokong Bia Bijok , Napok Bijok , Betindok Bijok , Main Bijok , Bijok Sokmo...... Gomo Kelate Gomo

2 Kata-Kata Hikmat:

dvilla on October 24, 2010 at 12:44 PM said...

jgn jd xbijok supo keeper kedah sudoh...kahkah

m_3_g_4_7 on October 24, 2010 at 6:10 PM said...

InsyaAllah main molek nanti puak2 tuh...