Wednesday, March 10, 2010

Bila Hati Berbisik, Paru-paru Mula Memekik

Hai
Cina...ehh.. Cinta... best ke...?? apa ada dengan Cina?? ehh..Cinta...hehe..
Mode layan perasaan... tak lena tidur dibuatnya...
sambil-sambil tu, satu lagu terlintas di hati...dalam kesepian aku pun menyanyi...

Berulang kali telah ku katakan
Diriku ini jiwaku ini telah dimiliki
Tak usah lagi kau dugai
Tak mungkin aku jatuh cinta padamu
Usahlah engkau memaksa diri memuja diriku
Ku takut nanti kau gigit jari menangis sendiri
Janganlah engkau berangan-rangan jadi buah hatiku
Walau dalam mimpi pun ku tidak sudi

Jangan jangan jangan ku digoda
Tengok bayangmu pun ku tak selera
Pergi pergilah cari yang lain
Jadi kekasih mu
Jangan jangan jangan ku dipaksa
Tengok muka mu pun aku tak suka
Jangan jangan jangan kau jadi perigi yang mencari timba


Halimah jongang
Halimah jongang
Halimah jongang
Jongang jongang jongang
Kau halimah jongang
Jongang jongang jongang
Halimah gigi jongang
Kau Halimah jongang

Dah..dah.. saje, hilangkan stress lepas test tadi... aku takde sebarang hubungan ngan Limah ni.. mahupun mane-mane hantu gigi yang ada... lagu ni best la, tu je point nye...kawan aku bagi link, aku donload je la...


2 Kata-Kata Hikmat:

intaq on March 10, 2010 at 3:53 PM said...

haishh..bkpo saim ak ni..mst effect drp test poetry td..hak3

MeGat on March 10, 2010 at 6:11 PM said...

Intan :: Ye, Kuat effect-nye... x dpat nk jelaskan dh...