Sunday, March 21, 2010

Sit, Smile & Smoke Till You Die

Hi...
1st skali, abaikan tajuk...
Berjumpa kembali... dalam blog "LOw RidEr"...hehehe...Korang tau x ape low rider tu??
penah dengar tak?? ok2... alang-alang surf internet tu, cari lagu ni... Low Rider by Jon Jon..hehehe..
dahla...bukan nak cakap pasal tu... kali ni aku nak bawak korang tengok ape blaku kat Bukit Ekspo Upm... kat situ ada banyak kolam yang teramat best...& yang pasti bila ada kolam, ada la orang yang duk mancing kan..?? ngail la boh..
Kali ni ktorang wat pertandingan, hadiah biase-biase je... yang penting kepuasan tu kn...
Ni..tengokla gambar sikit..

Layan prasaan di tepi kolam...hik3..


Sekitar pertandingan


Kwn Pok Mud ni sifu @ master kolam pancing, dtg ats jemputan utk tnjuk skill.



Juara Keseluruhan...Kumpulan 2...

Hehe...camner??? best tak? ok la kan...paling terkejut beruk + biawak bila brader baju biru tu, kawan Pok Mud boleh menaikkan sekor Patin, 9 kilo lebih tu...caya x??? ada dalam kolam kat bukit ekspo tu..
pape pn ni la subjek yang le wat aku senyum sem ni..walaupun tak seberapa, tapi enjoy...yang paling best sebab grup aku paling bernasib baik sebab dapat fasilitator yang penuh pengalaman & tahu segala-gala selok belok dalam memancing ni... sebelum ni aku slalu baca nama dia je, petua2 & soal jawab dalam sisispan joran..tak pun dalam megazine kaki pancing..tapi sem ni bertuah sebab dapat jumpa tuan punya badan...Pok Mud... kat tengah tu berbaju merah ngan cermin mata itam...hik3..
okla... tu je dulu...

4 Kata-Kata Hikmat:

~piNkylixiOuz~ on March 22, 2010 at 9:26 PM said...

giles,d0p caye aku ader ikan bes0r tus kat kolam UPM.
huhu

~piNkylixiOuz~ on March 22, 2010 at 9:28 PM said...

yup.ikat perut tue..hehe.setuju ngn mu.yg pentg h0w we ride it..+_-

MeGat on March 22, 2010 at 9:43 PM said...

Jaa :: hehe...best kn dpt bsar tuh...
btw, wat2la ek neo tu..dh comey nnti post gmbar...

~piNkylixiOuz~ on March 26, 2010 at 11:25 AM said...

insyaALLAH..6t ak p0st..ec0n0money thp gabang d0h nie..huhu ;(