Tuesday, March 16, 2010

The Unknown History


Penah korang nampak tak muka dia ni?? dalam buku-buku sejarah Eropah?? sejarah Asia?? okla..buku-buku masakan?? pun x??
Emmm... memangla.. ramai yang tak tahu pasal dia, nama-nama macam Francis Light, John Updike & mungkin juga Tokei Silverfish kat Bangsar tu..
Dia ni hidup pada zaman King Louis the 5th... lama tu.. korang google je la semua tu.. konpem, yang ni korang takkan jumpa....
Jadi.. The history remain unknown....buang masa je kan?? hahahaha...

p/s : aku tengah belajar edit gambar la.. tak reti2..tu muka aku sendiri, campur muka orang lain.. nightmare jadinya..

6 Kata-Kata Hikmat:

~piNkylixiOuz~ on March 17, 2010 at 3:21 PM said...

mu duk maen edit pic katne? first aku tgk pun mmg ader mes ngn mu.huhu

MeGat on March 17, 2010 at 5:51 PM said...

Jaa :: hehehe..semak mcm datuk aku...
edit ngn software pe ntah, mcm phtoshop tp senang ckit...

free2rite on March 18, 2010 at 6:22 PM said...

macam abg khalil gat...hahaha

MeGat on March 18, 2010 at 7:21 PM said...

Hehehe... Khalil semak ckit r...

cherry lipstik on March 19, 2010 at 4:02 PM said...

hebat ah ko.sebijik muke mcm penjajah.haha

MeGat on March 19, 2010 at 8:18 PM said...

Fasha :: Penjajah yg kacak...hik3..