Tuesday, March 30, 2010

You're Welcome...

Hai...
Kebelakangan ni memang agak sibuk la kan...kalut, ribut ak siapkan semua sisa-sisa assignment yang perlu dihantar. Boleh tahan la jugak pening kepala tuh…tapi bila fikir balik sem ni dah nak sampai ke penghujungnya, aku senyum balik la… kejap je, pejam celik –pejam x celik2 dah sampai ke minggu 13 dah..
So…dalam kepala ni terbayang-bayang dah minggu depan yang agak indah, InsyaAllah…boleh jugakla kejar movie baru… tak sabar nak layan Clash Of The Titans nih…hehehe.. lagipun dah janji, ada orang nak temankan so aku on je la…tak baik tolak pelawaan orang… kan..kan…

Bangunan Berdri, Kami Duduk

Tapi aku tetap aku yang dulu kan, tengah-tengah kalut minggu ni pun sempat lagi kuar lepak-lepak, merayau, makan angin…eemmmm…cuci mata je tak leh…ke mana?? Tak ke mana pun, lokasi dituju KLCC je…jumpe family jauh2 je pun..mengeratkan silaturrahim katakan…tapi alang-alang dah sampai sana..orang kata “sambil menyelam minum air” la kan… ada kawan yang duk tak jauh dari situ…sempat gak lepak ngan member sampai pagi…huk3…duk tengok air pancut & pusing-pusing…&…
So..that’s it…rilex r…nanti lepas ni plak la aku citer lagi… ;-)
p/s : Thanx for the Kit-Kat...hik3..

2 Kata-Kata Hikmat:

intaq on March 31, 2010 at 7:34 AM said...

ak pon xsbr nk spkn saki-baki assgnmnt ni..hehe
mgu ni nk enjoy puah2..haha

p/s:rport mgm 2 wat molep..20% 2;D

MeGat on March 31, 2010 at 7:49 AM said...

Hehehe..ok2.. tenkiu..
cuci2 pn sme la..Gud Luck..!!!